Liat Betul Orang Ni, Tengok Betul Apa Yang Dia Buat

Apa punya manusia lah hari ini, tidak ada duit pergi kerja saja lar.. kenapa buat perkara cam ni. Tak baik tau. Perbuatan ni memang amat memalukan. Lihat video yang dipaparkan dalam video di bawah.

Lelaki tu sanggup buat kerja bodoh yang belum tentu lagi dia akan dapat apa yang dia nak. Lelaki nie malah sanggup buat kerja yang bodoh cam ni semata mata kerana duit.

Macam lah dalam dunia ni dah tak ada kerja lain ke. Kerja macam tu juga yang kamu pilih. yang boleh menghancurkan diri sendiri dan merosakkan harta benda orang lain. Itu perkara yang tidak baik sebab ini akan menyebabkan orang lain mengalami kerugian.

Sendiri juga kalau ditangkap oleh orang lain, pasti akan kena pukul dan ditahan polis masuk penjara. Oleh itu, tidak berbaloi ambil risiko cam ni demi duit. Duit yang dapat cam ni memang ada risiko yang amat tinggi. Semua orang dinasihatkan jangan buat perkara cam ni.

Kalau anda semua nak tau cerita seterusnya tonton lah video penuh yang saya kongsi kan untuk anda semua , dan jangan lupa kongsi kan video ini kepada kawan kawan anda. dan kalau anda suka video yang saya kongsi kan jangan lupa like fan page kami di facebook..jom layan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *