Huru-Hara Dewan Parlimen Bila KJ Diajukan Soalan Yang Cukup Padu – Rosmah Tak Bayar GST, Seterusnya Ini Yang Terjadi

Rosmah Bayar Tak GST? – KJ Diaju Soalan Kontroversi. Netizen: “Benda ini takde seorang pun berani tanyakan pada Najib. Tapi memekak kat Parlimen pasal GST mcm expert. Nasib baik BN kalah.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Huru Hara Dewan Parlimen Bila KJ Diajukan Soalan Yang Cukup Padu! - Rosmah Bayar Tak GST? Seterusnya Ini Yang Terjadi

Sedikit info mengenai soalan Kontroversi: Kontroversi adalah keadaan perselisihan atau perdebatan awam yang berpanjangan, biasanya mengenai sesuatu pendapat yang bertentangan atau sudut pandang. Perkataan itu dicipta dari kontroversi Latin, sebagai komposit kontroversi – “berpaling ke arah yang bertentangan,” dari kontra – “terhadap” – dan vertere – untuk menghidupkan atau bertentangan, dengan itu, “untuk menolak. ”

Subjek, topik atau bidang kontroversi yang paling sesuai atau terkenal ialah politik, agama, falsafah, keibubapaan. Sejarah juga kontroversial. Bidang kontroversi yang lain adalah ekonomi, sains, kewangan, budaya, dan sebagainya. Kontroversi mengenai perkara-perkara teologi secara tradisi telah dipanaskan terutamanya, menimbulkan frasa odium theologicum.

Isu-isu kontroversial diadakan sebagai berpotensi memecah belah dalam masyarakat tertentu, kerana mereka boleh menyebabkan ketegangan dan kehendak sakit, dan sebagai akibatnya mereka sering dianggap tabu untuk dibincangkan dalam terang perusahaan dalam banyak budaya.

Huru Hara Dewan Parlimen Bila KJ Diajukan Soalan Yang Cukup Padu! - Rosmah Bayar Tak GST? Seterusnya Ini Yang Terjadi

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Rosmah Bayar Tak GST? – KJ Diaju Soalan Kontroversi. Saksikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *