Fatah Amin & Syukri Yahaya Sahut Cabaran “Control Macho” Dengan Makan Meggie Yang Padu Dan Pedas Giler

[video penuh ada di bawah]

Sebelum ini Alvin Chong telah menyahut cabaran “Control Macho” dari Radin iaitu penyampai radio Era.

Cabaran tersebut di sahut bersama Janna Nick dan syarat permainan mestilah tidak menunjukkan sebarang reaksi pedas dan tidak dibenarkan minum air.

Nampaknya cabaran ini di menangi oleh Alvin Chong kerana dia sememangnya kuat mak4n pedas..

Video Alvin

Haaa..haritu korg2 semua tag Alvin kat video CABARAN KONTROL MACHO @radin_era ade. Alaaa Alvin igt pedas sgt ker tu? Sampai Radin kalah kat Hani..haha! Org yg kenal Alvin mesti tau Alvin suka makan pedas. So Alvin pun sahut cabaran tu dgn @jannanick utk tunjuk yg Alvin pun boleh tahan pedas! 💪🏼💪🏼 Yg part hectic is the rules utk cabaran ni – tak leh buat muka, tak leh minum air ataupun bising2. Nk tau siapa yg paling macho kena watch sampai habis! Uisshhh..tapi mmg guys MAGGI ni PEDAS GILER! Klau korg BERANI, sahut lah cabaran ni! Jangan lupa #cabarankontrolmacho & tag Alvin jugak! 😉 Alvin nak @emma_maembongofficial , @fattahaminz , @dea_dalila dan @back2basixxmusic @dafiismailsabri sahut cabaran ni! tgk larr korg boleh tahan macho ke tak 😁 #pedasgiler #maggipedasgiler

A post shared by Alvin Chong (@alvinchong123) on

Kali ini pula Fattah Amin dan Syukri Yahaya menyahut cabaran dari Alvin Chong pula..Jom lihat siapa yang serender dulu.

hai semua!! So hari tu, @alvinchong123 cabar saya untuk sahut #CabaranKontrolMacho. Dan ramai yang menyokong dan tag saya dalam komen untuk sahut cabaran tu, so sekarang saya SAHUT CABARAN KONTROL MACHO dengan @shukriyahaya. .
.
So ada rules untuk cabaran ini, kena kontrol macho sambil makan MAGGI Pedas Giler, tak boleh minum air, tak boleh tunjuk expressi & tak boleh buat bising. Ramai jugak yang komen yang Pedas Giler ni memang PEDAASSSSS GILERRR WEI! Tapi takpe…saya ‘cuba try’ untuk kontrol macho. Jadi korang semua kena tengok video ni sampai habis untuk tahu siapa yang menang. .
.
Saya tak jadi nak cabar my lovely wife @missfazura sebab dia tak tahan pedas hehe.. so saya nak cabar @aizatamdan@sakirinaca90, dan @melramlan untuk sahut cabaran ni. Haaa…tengok dorang berani ke tak. And to ALL my fans out there, I cabar you guys to sahut cabaran ni jugak. Jangan lupa tag saya & hashtag #cabarankontrolmacho #maggipedasgiler#pedasgiler

Berusaha nampaknya Fattah Amin menahan pedas dan akhirnya serender minum air. Terbuktilah pemenang Syukri Yahaya yang paling macho menahan pedas..Fattah Amin mungkin hancho dalam hal makan pedas..haha good try bro!

Video:

hai semua!! So hari tu, @alvinchong123 cabar saya untuk sahut #CabaranKontrolMacho. Dan ramai yang menyokong dan tag saya dalam komen untuk sahut cabaran tu, so sekarang saya SAHUT CABARAN KONTROL MACHO dengan @shukriyahaya. . . So ada rules untuk cabaran ini, kena kontrol macho sambil makan MAGGI Pedas Giler, tak boleh minum air, tak boleh tunjuk expressi & tak boleh buat bising. Ramai jugak yang komen yang Pedas Giler ni memang PEDAASSSSS GILERRR WEI! Tapi takpe…saya ‘cuba try’ untuk kontrol macho. Jadi korang semua kena tengok video ni sampai habis untuk tahu siapa yang menang. . . Saya tak jadi nak cabar my lovely wife @missfazura sebab dia tak tahan pedas hehe..😜 so saya nak cabar @aizatamdan @sakirinaca90, dan @melramlan untuk sahut cabaran ni. Haaa…tengok dorang berani ke tak. And to ALL my fans out there, I cabar you guys to sahut cabaran ni jugak. Jangan lupa tag saya & hashtag #cabarankontrolmacho #maggipedasgiler #pedasgiler

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Komen Netizen

sumber video: IG fattahaminz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *