Ayah dan anak perempuan menari dengan lambat semasa majlis perkahwinan, Saat lagu bertukar jadi cam Kelab Malam, Apa yang mereka lakukan buat semua orang teruja

Wow!Ayah dan anak perempuan mesti sangat hebat. Lihat cara mereka menari sudah tahu. Ayah dan anak perempuan menari dengan lambat semasa pernikahan. Saat seterusnya lagu tukar jadi jadi kelab malam! Apa yang mereka lakukan buat semua orang teruja!

Perkahwinan merupakan sesuatu yang amat penting kepada setiap orang sebab hanya berlaku hanya satu kali jer dalam seumur hidup. Oleh itu, banyak orang sangat mementingkan perkahwinan dan nak buat suatu yang tidak sama supaya boleh jadi kenangan yang manis.

Bila sudah tua nanti fikir balik akan rasa terharu jugak. Tapi sayangnya masa tidak dapat patah balik lagi. Oleh itu kita mesti menghargai saat-saat yang penting ini dalam kehidupan kita. Semua persediaan mesti dibuat dengan baik dan tidak boleh ada yang salah.

Kat negara luar, biasanya ayah dan anak perempuan akan sama-sama menari satu tarian dalam majlis perkahwinan mereka. Setiap negara mempunyai budaya yang berlainan. Sangat jarang jumpa kat negara kita ada buat cam ni semasa bernikah.

Tapi kat negara luar ini sudah jadi satu kebiasaan. Video di bawah memaparkan seorang ayah yang sedang menari dengan anak perempuannya. Mula-mula mereka menari dengan lambat, tapi saat seterusnya tiba-tiba tukar jadi lagu cam di Kelab malam!Semua orang teruja dan tepuk tangan! Jom saksikan video penuh di bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *