“Akhirnya dapat jumpa buah hati” – Lepas Rindu Pak Azad Bila Dapat Jumpa Wife Di Indonesia Cumanya ..

Sejak dua menjak ni si Shazira selalu kena outstation ke Indonesia dan telah melancarkan album SAY, maka si abang Azadla yang kena jaga anak-anak di KL.

Namun setelah sekian lama pasangan ni berenggang jauh, akhirnya si abang Azad kena pegi jugak tengok wife nya di Jakarta…

dah jumpa cinta hati saya

tapi yang best nyeee tempat kondo yang didiami oleh Syazira berdekatan dengan kubur. Jadi Si Abang Azad mulalah bising…

Pasangan ini memang kelakar dan kita doakan semoga mereka bahagia dan suksess selalu.

VIDEO:

Bini Aku dah dapat CONDO diJakarta.. viewnya mashaAllah hebat n unik…

A post shared by Pak Azad (@azadsyazirarose) on

komen Netizen:

suka tengok angpa (kau orang)

lawak la pak Azad ni…

kesian Azad sejak bini ada Jakarta banyak urusan rumah Azad kena buat sampai tudung anak mengaji pun dah tercari cari….hahaha…

…tu la lps ni jangan harap wife je buat urusan anak anak…joke je abang Azad….

sumber vidoe: IG azadsyazirarose

Video BoNus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *