21 Kegagalan Photoshop Paling Fail! tapi kelakar.hahahaha

Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Jika anda mempunyai kemahiran dan skill yang mencukupi, anda boleh mengubah dan memanipulasi apa sahaja gambar.

Ingin kelihatan kurus, kulit lebih cerah, jerawat dan jeragat dihilangkan, menunggang ikan jerung putih sambil bergusti dengan beruang hitam? Semuanya boleh.

Tapi masalahnya bila designer yang tak tahulah, mungkin tengah mengantuk, tengah mabuk todi atau mungkin tengah layan hidu gam barang sepam dua, sampai hasil photoshop yang dihasilkan menjadi seakan-akan ianya dihasilkan dengan Microsoft Paint. Anda faham maksud saya kan?

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan. Cekdemout and be afraid, be very afraid.

Tangan hantu?

 

Gila menakutkan pinggang dia

 

Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih

 

Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo

 

Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki

 

Tangan hantu lagi?

 

Child’s Play? Gila seram

 

Dia pegang tangan siapa?

 

Bad hand job

 

Website Microsoft Poland. Gila racist.t.com/-bwp1T4Obb9E/T-XAGaH9MdI/AAAAAAAACTE/0WNbhnmc70Y/s

 

High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop

 

Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?

 

Invisible handbag

 

Bayi mutan dengan tujuh jari

 

Crowd copy paste. Aguero kan tu?

 

Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.

 

Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.

 

Anak Brad Pitt ada evil twin

 

The real skinny

 

4 jari? The simpsons?

 

Tangan sotong

 

Sumber dari Abduzeedo, Odee dan Hongkiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *